logo ander activiteiten

O.V.O.K. ondersteunt initiatieven die voor ouders-lotgenoten en/of kinderen en jongeren interessant kunnen zijn en in het verlengde van haar eigen werking liggen. Organiseert of kent u een activiteit die hier kan thuishoren, dan kan u dit doorgeven via ons contactformulier.Wereldlichtjesdag

Organisatie: verschillende organisaties

Datum: 8/12/2019 om 19 uur

Plaats: verschillende locaties: zie onze kaart.

Elke 2e zondag in december wordt WereldLichtjesdag gehouden.
Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten!
De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet. Bekijk onze onze kaart om te zien welke activiteit in jouw buurt gepland is.

foto kaarsenLeuvens najaarsprogramma over rouw en verlies

Organisatie: verschillende organisaties

Datum: verschillende data

Plaats: verschillende locaties: zie onze kaart.

Hoe moeilijk ook: rouw en verlies maken deel uit van ons leven. Op een dag wordt elk van ons ermee geconfronteerd, en moeten we er omgang mee proberen vinden. Maar samen kan je meer dragen. Daarom stelt stad Leuven ook dit jaar opnieuw een najaarsprogramma rond rouw en verlies voor.

Meer informatie vind je in de folder.
Info en inschrijven: Huis van het kind Leuven

Rouwmaand november

Organisatie: Vormingplus Waas en Dender

Datum: verschillende data

Plaats: verschillende locaties

De dagen korten, het wordt stilletjes aan kouder. De rouwmaand november is van start gegaan. In deze maand heeft Vormingplus verschillende activiteiten rond het thema rouw en verlies.

Meer informatie vind je in de folder.
Info en inschrijven: Vormingplus Waas en Dender