HERDENKINGSVIERING OVOK ZOTTEGEM

augustus 18, 2022

zaterdag 27 AUGUSTUS 2022 – 14.00 uur
Herdenkingsviering overleden kinderen en praatmoment OVOK Zottegem

Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart-kerk Zottegem

Een overleden kind herdenken is een vorm van liefhebben, een vorm van verbondenheid over de dood heen, een helend gebeuren tijdens het rouwproces.
Op zaterdag 27 augustus 2022 kan je deelnemen aan een herdenkingsviering in de Dekenale Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk (centrum Zottegem) om 14 uur. De viering wordt voorgedragen door EH Mathias Dick.
Na de viering kan je deelnemen aan een familiale lotgenoten- bijeenkomst in het OC Ten Berg, Grotenbergestraat 162 te Grotenberge vanaf 15u30. Een dessertbuffet staat dan op het menu. Prijs voor dit buffet (omvattende welkomstdrankje, koffie, thee en ruime keuze uit desserten) is 16 euro per volwassene en 12 euro per kind (jonger dan 11 jaar). Je schrijft best vooraf in, uiterlijk op 22 augustus via telefoon (Martine Van Damme: 0496/48 68 10 of bij Sandra Spitaels: 0477/78 21 29) of via mail op volgend mailadres zottegem@ovok.be. Geïnteresseerden kunnen inschrijven of voor de viering of voor de samenkomst of voor beide. Ook bij twijfel en niet inschrijving op voorhand kan op de dag zelf nog deelgenomen worden aan dit herdenkingsmoment in de Dekenale kerk. Het is niet altijd gemakkelijk om de stap naar lotgenoten te zetten of om zicht op onze emoties te hebben op voorhand. We heten iedereen, lotgenoten, familie en vrienden van een overleden kind van harte welkom.
Ook voor meer info over de andere activiteiten van de Ontmoetingsgroep OVOK Zottegem kan je hier terecht.
Je mag een foto meebrengen van je overleden kind zodat we die een mooi plaatsje kunnen geven op de eretafel in de kerk en/of in de zaal en zo zijn onze engeltjes ook aanwezig in onze groep op deze speciale herdenkingsdag.
Wie graag een tekst voorleest of laat voorlezen voor zijn overleden kind kan dit doorsturen uiterlijk voor 20 augustus 2022.