Wandeling Ontmoetingsgroep Zottegem

maart 25, 2023

zondag 16 APRIL 2023 – 13 UUR
wandeling OVOK – ONTMOETINGSGROEP ZOTTEGEM

Graag nodigen wij jullie allen lotgenoten, ook vrienden en familie, uit op een ontspannende ontmoetingsnamiddag op zondag 16 april 2023. We verzamelen vanaf 13u in het OC Ten Berg, Grotenbergestraat 164 te Zottegem (Grotenberge). Van daaruit vertrekken we (om 13u30u) voor een wandeling van ongeveer 8 km. We wandelen door velden en bossen in Grotenberge, Godveerdegem, Erwetegem, langs kapelletjes en landelijke rustige vergezichten, doorheen het Domein Breivelde met zijn mooi park en kasteel. Ideaal om in rust met onze lotgenoten een lach en een traan te delen en troost te vinden bij elkaar. Maar onderweg houden we ook even halt op verschillende plaatsen om onze overleden kinderen te herdenken. Voor elk kind dat wordt herdacht voorzien we een stopplaats: daar zullen we dan graag een gedicht of tekstje voorlezen. Tegen 17 u voorzien we terug aan te komen bij het vertrekpunt. Daar wacht ons een gezellig samenzijn met broodjes met kaas-en vleesplank. De wandeling is aangepast aan rolstoelgebruikers en kinderwagens (wel vermelden bij inschrijving). De wandeling kan eventueel ook ingekort worden.
Wie niet wenst mee te wandelen kan ook om 17u aansluiten bij de groep om samen te eten. Tijdens dit ontmoetingsmoment kan gezellig verder gepraat worden met lotgenoten.
U kan inschrijven voor de wandeling en/of de maaltijd.
Voor het herdenkingsmoment onderweg vragen wij u naar een tekst, persoonlijk verhaal of anekdote van uw kind, een mooie herinnering of een gedicht of liedje welke u dichter bij uw overleden kind brengt en vragen wij u dit ons op voorhand door te sturen. Op de stopplaats kan u zelf dan deze tekst of verhaal lezen, vertellen… of kan u dat door ons laten doen. Een liedje kan je misschien via de gsm laten afspelen…. Graag weten we ook, indien mogelijk, om ons op voorhand te laten weten of uzelf of wij de tekst voordragen.
Mogen wij u ook vragen om ons voor 10 april de tekst te bezorgen voor de herdenking van uw overleden kind. Als u dat wenst mag u ook een foto bijvoegen: wij nemen dit dan graag op in een herdenkingsboekje (dat u dan meekrijgt!).
Om organisatorische redenen vragen we om bij inschrijving (via mail of telefonisch) te vermelden welke keuze u maakt: wandeling alleen of wandeling en etentje.
Dus: inschrijven voor de wandeling en/of het gezellige lekkere etentje kan tot maandag 10 april 2023.
Wie inschrijft voor de wandeling alleen betaalt 5 euro pp als bijdrage in de kosten.
Wie inschrijft voor (de wandeling en) het etentje betaalt een bijdrage van 16 euro pp.
Mogen we vragen om dit op voorhand over te schrijven op de volgende rek BE 55001139570144 met vermelding van het aantal personen en WAND/ETEN 16.04 OVOK
We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten op deze gezellige ontmoetingsdag!
Meer info en inschrijvingen:
Martine 0496/48.68.10 of zottegem@ovok.be
of bij Sandra 0477/78.21.29 of sandraspitaels@hotmail.com