OVOK Wandeling Juni

mei 15, 2022

4 JUNI 2022 – 13.00 uur
domein BREIVELDE – Zottegem

Ontmoetingswandeling voor ouders die een kind verloren hebben.

OVOK-ontmoetingsgroep Zottegem nodigt alle lotgenoten, ook vrienden en familie, uit op een ontspannende ontmoetingsnamiddag op zaterdag 4 juni 2022. We verzamelen vanaf 13u aan het kasteel, Domein Breivelde, Parkstraat 1 te Zottegem (Grotenberge). Van daaruit vertrekken we (om 13u30u) voor een wandeling van ongeveer 7 km (lus van 4,5 km + lus van 2,5 km). We wandelen door velden en bossen in Grotenberge en Leeuwergem, langs 2 kastelen in een zeer landelijke streek. Ideaal om in rust met onze lotgenoten een lach en een traan te delen en troost te vinden bij elkaar. Maar onderweg houden we even halt op verschillende plaatsen om onze overleden kinderen te herdenken. Voor elk kind dat wordt herdacht voorzien we een stopplaats: daar zullen we dan graag een gedicht of tekstje voorlezen. We voorzien een plaspauze (in bistro) onderweg. Tegen 17u30- 18 u voorzien we terug aan te komen bij het vertrekpunt. Daar wacht ons een gezellig etentje. De wandeling is aangepast aan rolstoelgebruikers en kinderwagens (wel vermelden bij inschrijving). De wandeling kan eventueel ook ingekort worden.

Wie niet wenst mee te wandelen kan ook om 17u30 – 18u aansluiten bij de groep om samen te eten.

U kan inschrijven voor de wandeling en/of de maaltijd.

 

Voor het gezellige, volledig vrijblijvende etentje kunnen we terecht in het restaurant LE BOUQUET, Grotstraat 2, Grotenberge (rechtover het kasteel). Elk kiest wat hem/haar zint. We hoeven alleen te weten met hoeveel personen we dienen te reserveren. Tijdens dit ontmoetingsmoment kan gezellig verder gepraat worden met lotgenoten.

Voor het herdenkingsmoment onderweg vragen wij u naar een tekst of persoonlijk verhaal of anekdote van uw kind, een mooie herinnering of een gedicht of liedje welke u dichter bij uw overleden kind brengt en vragen wij u dit ons op voorhand door te sturen. Op de stopplaats kan u zelf dan deze tekst of verhaal lezen, vertellen… of kan u dat door ons laten doen. Een liedje kan je misschien via de gsm laten afspelen…. Graag weten we ook, indien mogelijk, om ons op voorhand te laten weten of uzelf of wij de tekst voordragen.

 

Mogen wij u ook vragen om ons voor 21 mei de tekst te bezorgen voor de herdenking van uw overleden kind. Als u dat wenst mag u ook een foto bijvoegen: wij nemen dit dan graag op in een herdenkingsboekje (dat u dan meekrijgt!).

Om organisatorische redenen vragen we om bij inschrijving (via mail of telefonisch) te vermelden welke keuze u maakt: wandeling alleen of wandeling en etentje.

Dus: inschrijven voor de wandeling en/of het gezellige lekkere etentje kan tot zaterdag 28 mei 2022.

 

Meer info en inschrijvingen:

Martine 0496/48.68.10 of tine.vandamme.ovokzottegem@hotmail.com

of bij Sandra 0477782129 of sandraspitaels@hotmail.com