SCHRIJFCURSUS mei-juni 2022

maart 23, 2022

SCHRIJFCURSUS: Woorden geven aan het verlies, woorden geven aan jouw verhaal.
mei-juni 2022 (5 zaterdagvoormiddagen)

Onder de deskundige begeleiding van Veerle Schaltin (www.wiebelwoorden.be) gaan we met verschillende schrijftechnieken aan de slag zodat je (nieuwe) manieren van schrijven kan ontdekken.

Zou je heel graag woorden op papier zetten maar lukt het niet zo goed of heb je koudwatervrees en durf je er niet aan te beginnen? Ben jij iemand die al heel wat velletjes vol geschreven heeft, dan is dit een uitgelezen kans om eens uit je eigen gedachtegang te treden en je woorden op andere manieren te vinden, andere schrijfstijlen uit te proberen. In deze cursus krijg je stap voor stap begeleiding om toch te beginnen en te ontdekken welke techniek jou ligt.

Veerle wil met jullie op weg gaan om gedurende 5 sessies verschillende schrijftechnieken aan bod te laten komen en zo woorden te vinden voor jouw verhaal, voor jouw verlies.

Praktisch:

Wanneer: zaterdag voormiddag 7, 14 & 21 mei en 11 & 25 juni

Uur: 9u30 – 12u

Plaats: Belgradehuis te Belgradestraat 80, 2800 Mechelen

Deelnemers: max 10 personen, exclusief voor ouders die een kind verloren hebben

Engagement: inschrijving is met de bedoeling om aan alle 5 de sessies deel te nemen (dit is nodig gezien het echt een traject is dat speciaal is opgesteld)

Deelnameprijs: 90 euro

Meer informatie: mail je vraag naar: activiteit@ovok.be

Inschrijven : via https://forms.office.com/r/Gf7dsjLJdM  (Na inschrijven zul je een verzoek tot betaling van de deelnameprijs ontvangen).