Workshop Kwetsbaarheid en Veerkracht

juli 26, 2021

13 OKTOBER , 10 en 24 NOVEMBER 2021 – 19 UUR
BLINKHUIS te GENT
Als ouder die een kind verloren heeft, heb je een kwetsbaarheid die je meedraagt en die het moeilijk kan maken om terug  of ten volle te participeren aan de samenleving.  In deze workshop willen we op zoek gaan vanuit ons persoonlijk verhaal naar hoe die kwetsbaarheid zich uit in belemmering en hoe dit kan zichtbaar of bespreekbaar gemaakt worden. We zoeken naar communicatietechnieken en tools die ons toelaten om grenzen te stellen.  Om verder onze veerkracht te vinden kijken we naar zelfzorg toelaten, ademen, voelen en benoemen. Tenslotte kijken we niet alleen naar ons als de ouder die een kind verloren heeft, we verbreden de blik naar wie we ten volle zijn, wat onze passie is en kijken om daar ook veerkracht uit te halen.

Workshop kwetsbaarheid en veerkracht
Begeleiders: An Dours en Natalie Deviaene-Van Weehaege   van BlinkOut
Wanneer: van 19u tot 22u op woensdag 13 oktober, 10 november en 24 november 2021
Waar: Het BlinkHuis ,  Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Deelname:  45 EUR (hierin zit het volledige traject van drie avonden, elke avond wordt een drankje aangeboden en deelnemers krijgen ook een informatie/werk bundel mee)
Deelnemers:  max 15 personen,  ouders die een kind verloren hebben.
Engagement: inschrijving is met de bedoeling om alle drie de avonden te participeren (dit is nodig gezien het een traject is dat over deze drie avonden loopt)
Inschrijven via deze link, na inschrijving krijg je uitnodiging ter betaling. Pas nadat we je betaling ontvangen hebben, is je inschrijving definitief
Informatie:  activiteit@ovok.be   contactpersoon: Ingrid Verhaegen